Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Systemische verdieping

Systemische verdieping

Hoe heeft jouw familiesysteem invloed?

Hier komt een korte intro

Ben je klaar om in beweging te komen en je leven of werk een andere wending te geven? Wij zijn gepassioneerd om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken. Met een drieluik aan trainingsprogramma’s transformeer je in drie stappen je leven.

Waarom een verdieping?

De Columbus training

Onze reis begint met bewustwording van je gedragspatronen. Ontdek wat je drijft, waar je passie ligt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Onze ervaren coaches zullen je begeleiden om je zelfbewustzijn te vergroten en obstakels die je groei belemmeren te overwinnen. Neem weer de regie over je werk en leven. Wij staan voor je klaar.

Lees meer

Hoe werkt het?

De Mandela training

In de tweede stap van ons programma leer je oude patronen doorbreken om je te  herprogrammeren voor succes. Ontketen je innerlijke kracht en ontdek wie je echt bent. Negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen maken plaats voor een positieve, krachtige mindset die je helpt bij het bereiken van je doelen. We bieden technieken en strategieën die authentiek leiderschap vergroten en je de kracht geven om te zijn wie je bent.

Lees meer

Wat ga je zelf doen?

De Gandhi training

Alles wat je geleerd hebt in de Columbus en Mandela training leer je nu in de praktijk toepassen. Je maakt een plan op basis van 3 pijlers: ik en mezelf, ik en mijn relaties, ik en mijn werk. Met dit plan kun jij jezelf altijd effectief coachen en bijsturen zodat je blijvend je authentieke pad bewandelt en jouw eigen tribe inspireert!

Lees meer

Ben je ondernemer, directeur of (HR) manager?

Onze trainingen zijn gericht op personen die op een bepaalde manier zijn vastgelopen in hun werk of leven. Dit kan vele gezichten hebben. Als werkgever kan het je erg bezighouden en veel tijd kosten hoe jij hen het beste kan begeleiden of ondersteunen met hun uitdagingen.

Wij hebben speciaal voor werkgevers een brochure ontwikkeld om uit te leggen hoe wij werken en wat we voor jouw teamleden of collega’s kunnen betekenen.

Zodat ze weer in beweging komen, keuzes durven maken en weer in hun kracht komen te staan.

Onze deelnemers geven ons gemiddeld een 9,5 

Uit wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de UVA blijkt dat het persoonlijk leiderschap van onze deelnemers blijvend toegenomen is. Dit bewijst de toegevoegde waarde van onze trainingen. Lees het in dit rapport: Download het rapport hier.

Verander in 3 stappen
je werk en leven met ons!

Jouw toekomst, jouw keuzes 

Onze trainingen voor jouw behoeftes 

Bij Corinor People & Tribe Development begrijpen we dat iedereen uniek is, daarom passen we onze programma’s aan op jouw specifieke behoeftes en doelen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, professioneel succes of een balans tussen beide, onze ervaren coaches begeleiden je tijdens jouw reis.

Wacht niet langer met investeren in jezelf 

Begin vandaag nog aan je reis naar een beter leven.
Schrijf je nu in voor ons drieluik aan programma’s
en ontdek wat je nog meer uit het leven kunt halen.

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen