Coaching

Maatwerk

Steeds meer leidinggevenden en medewerkers gunnen zichzelf een persoonlijk coachingstraject. Niet zo verwonderlijk, want dankzij coaching leer je jezelf continu verbeteren. Persoonlijk én zakelijk.

Toegevoegde waarde

Wij integreren jouw persoonlijke doelen en wensen in een coachingsprogramma op maat. Daarbij gaan we voor het maximaal haalbare rendement. We leren jou te functioneren ‘beyond the limit’.

Onze maatwerktrajecten

Persoonlijke coaching

Coaching op maat

Persoonlijke coaching betekent leren door te doen. Tijdens de sessies krijg je nieuwe inzichten naar aanleiding van je eigen ervaringen. Het programma is maatwerk en houdt dus rekening met jouw wensen.

Lees meer


Relatiecoaching

Relatiecoaching

Werken aan passie

Deze coaching richt zich op het (opnieuw) ontwikkelen van een liefdevolle, intieme, vriendschappelijke en gepassioneerde relatie met effectieve communicatie. Wij leren je te genieten van het samenleven met je partner.

Lees meer


Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Ik weet niet wat ik wil!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw heroriëntatie op de arbeidsmarkt? In deze coaching leggen we de nadruk op jouw persoonlijke effectiviteit en richten we ons op de vraag ‘Hoe bereik ik op een succesvolle manier mijn ambities in mijn loopbaan?’

Lees meer


Opstrarten Eigen Bedrijf

Genoeg van je baas?

Opstarten van een eigen bedrijf

Zelfstandig ondernemer worden vanuit loondienst is een grote stap met voor- en nadelen. Wij hebben de weg van wens naar werkelijkheid zelf volbracht en weten wat het is om je eigen bedrijf op te zetten. We helpen je daarom graag om je droom waar te maken.

Lees meer


Contact en informatie
Neem contact op
Columbus informatieavond
informatieavond
Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!
Aanmelden
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram