Relatiecoaching

Begrijpen en begrepen worden

Hoe maken we van onze relatie een effectieve en respectvolle relatie? Hoe communiceren we met elkaar? Hoe ga ik om met conflicten, verwachtingen, et cetera? Hoe verander ik oude gewoontes en leefpatronen die nu spelen in mijn relatie? Hoe worden ‘ik en jij’ ‘wij’? Kortom: hoe bouw ik een goede relatie op met mijn partner?

Opnieuw ontwikkelen

Als twee mensen een liefdesrelatie aangaan, ontstaat er een verbinding die liefdevol, gepassioneerd, respectvol en waardevol is. Een verbinding die zich vooral richt op de behoeften van de ander. Door tal van situaties krijgt die verbinding een andere inhoud en daarmee een andere betekenis. Wanneer dat niet overeenkomt met onze verwachting, raken we teleurgesteld, geïrriteerd en maar al te vaak gefrustreerd, afzijdig en op onszelf gericht. Relatiecoaching kan dan helpen om die relatie opnieuw te ontwikkelen.

Werken aan passie

Dankzij de relatiecoaching van Corinor vinden partners een succesvolle manier om hun relatie te herstellen. Dat begint met een handreiking naar elkaar. Vertrouwen, openheid, afgestemde communicatie en het loslaten van negatieve overtuigingen spelen daarbij een grote rol.

Deze coaching geeft beide partners inzicht in hun eigen handelen. Dit biedt mogelijkheden om opnieuw een liefdevolle, intieme, vriendschappelijke en gepassioneerde relatie te ontwikkelen. Wij leren je te genieten van het samenleven met je partner.

Contact

Relatiecoaching start met een oriënterend gesprek tussen de partners en de coach. Dat gesprek vindt plaats in ons kantoor in Breda. Wil jij hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact en informatie
Neem contact op
Columbus informatieavond
informatieavond
Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!
Aanmelden
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram