Module 1 - MEO
Voor de ontwikkeling van onbenutmenselijk potentieel

Onbenut menselijk potentieel

Steeds meer professionals en organisaties zijn zich ervan bewust dat hun belangrijkste kapitaal bestaat uit de mensen en hun potentieel. Dit is de bron van vernieuwing en ontwikkeling. De essentiële vraag die binnen deze Masteropleiding centraal staat, is: Hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen, teams en organisaties?"

Inschrijven

Op 13 september 2023 starten wij module 1 van deze Masteropleiding. De data van module 2 zullen plaatsvinden begin 2024 en worden binnenkort bekend gemaakt.

Wil jij inschrijven voor module 1 van de Masteropleiding in 2023?
Dat kan! Inschrijven kan via deze link.

We starten Module 1 nogmaals in maart 2024. Module 2 zal in het najaar van 2024 ingepland worden en op korte termijn bekend gemaakt.

We verwelkomen je graag!

Deelnemer in beeld

Module 1 - MEO

De Masteropleiding in Essentieontwikkeling - MEO (module 1 en 2) is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (CPION). Deze opleiding biedt jou:

  • een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband.
  • een professioneel leertraject vanuit de ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor.
  • een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk.

Je krijgt bovendien je eigen stijl in de vingers. Deze breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten die zijn gericht op coachen, trainen, begeleiden of procesmatig veranderen.

Menselijk potentieel ontwikkelen

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van het potentieel van individuen. Denk aan Directeuren, HR-managers, leidinggevenden, verandermanagers, alle soorten managers, adviseurs, (aankomende) coaches, trainers, docenten en vele anderen die zich verder willen bekwamen in het ontwikkelen van menselijk potentieel.

In Module 1 gaan we aan de slag met “Hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen en help ik hen hun belemmerende patronen te transformeren in effectief gedrag?”

Je leert dus professioneel coachen, wat je kan inzetten als beroep, in je functie of privé, zodat je het potentieel in mensen leert ontplooien en transformationele interventies 1 op 1 kan inzetten.

Wat we je leren:
• Basisvaardigheden Toegepaste Psychologie ten aanzien van leren en ontwikkelen en persoonlijke en professionele identiteitsontwikkeling
• Potentieel ontwikkeling: theoretisch kader
• Potentieel ontwikkeling: inzetten van coachmethodieken en technieken
• Het tot ontwikkeling brengen en transformationeel coachen
• Omgaan met weerstanden
• Mensen in beweging krijgen
• Praktijkopdrachten
• Samen leren en ontwikkelen in coachgroepen
• Begeleiding door een coach van Corinor
• Afstudeerbegeleiding op 1 op 1 coaching

 

Resultaat

Na afloop van module 1 van de MEO kun jij 1 op 1 individuen coachen naar een gewenste duurzame en transformatieve verandering.

Erkenning van het diploma (module 1 & 2)

  • Diplomering leidt tot inschrijving in het wettelijk erkende Post-HBO-register van CPION.
  • Na deze Masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
  • Daarmee kan je een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) aanvragen

Download de brochure en lees wat deze praktische beroepsopleiding jou kan brengen. We komen graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom naar de gratis informatieavond

Benieuwd wat deze Module 1 van de Masteropleiding voor jou kan betekenen? Kom dan naar één van onze gratis online informatieavonden op 22 november van 2030 - 2200 uur. Daar gaan we in op de opzet, de inhoud, het proces en de investeringen van de opleiding.

Meld je hier aan

Startdatum en locatie

De startdatum voor module 1 van de Masteropleiding dinsdag 13 september 2023.

Deze module 1 bestaat uit 8 dagen en vindt plaats op een inspirerende plek: Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven.

Opleidingsdata

13/9, 14/9, 27/9, 11/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12

 

Deelname aan deze module 1 opleiding kost € 4900,= vrij van BTW. De Belastingdienst erkent deze opleiding als beroepsopleiding. Via de subsidieregeling STAP ontvang je 1.000,= Euro studie subsidie van de overheid op deze opleiding als je aanvraagt voor 1/7/23

Erkenning van het diploma

  • Deelname aan module 1 en 2 leidt tot diplomering en inschrijving in het wettelijk erkende Post-HBO-register van CPION.
  • Na deze Masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
  • Daarmee kan je een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) aanvragen.
Meo informatieavond
Kom vrijblijvend met ons in contact en bel: 076 – 503 11 70.
Aanmelden
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram