Columbustraining
Grote en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit
Mandelatraining
Duurzame persoonlijke groei,effectiviteit en persoonlijk leiderschap
Gandhitraining
Ongekende effecten in de praktijk
Jouw mogelijkheden voor groei en succes
Ervaar jouw ongekende mogelijkheden. Groei en ontwikkel in persoonlijke en professionele effectiviteit. Wij maken je bewust van jouw persoonlijke mogelijkheden en zorgen ervoor dat je jouw potentieel volledig kunt benutten. Dat doen we met toegankelijke, mensgerichte trainingen en workshops. Want jij moet je uiteraard goed voelen bij zo’n leer- en ontwikkelproces. Ontwikkeling, groei en ontplooiing zijn in onze visie echt tastbaar. Gegarandeerd. Jij en je omgeving zullen het verschil ervaren.
Download onderzoeksrapport
Wat gebeurt er in je hersenen door je denken?
Resultaten van onze trainingen
Columbustraining
"Ik sta meer in contact met mijn gevoel - met mezelf - en handel van daaruit. Ik kies meer voor mij, ben toleranter naar mezelf en daarmee ook naar anderen. Ik oordeel minder en ga gewoonweg makkelijker, lichter en vrijer door het leven. Zelfs in lastige en emotionele situaties zo is gebleken. Oud gedrag vertoon ik heus nog wel eens. Dankzij de Columbustraining herken ik het nu eerder, kan ik het plaatsen, glimlach ik erom en doe ik het vervolgens gewoon anders." 


Serge Loijens HR Sr Manager bij Amgen
Mandelatraining
"Ik heb de Columbus- en Mandelatraining gevolgd en heb deze als zeer waardevol ervaren. Complimenten! Wat een super-mooi programma en fantastische begeleiding hebben jullie. Ontzettend knap hoe het team van trainers en coaches de deelnemers in no time volledige overgave en vertrouwen laten geven aan het programma. Super om te ervaren dat het echt veel mooier kan. Vriendelijke professionele programma begeleiding van een veel hoger niveau dan ik ooit heb ervaren. Wow. Bedankt hiervoor en van mij krijgen jullie een dikke 10." 

Esther van Eijk
Bekijk alle resultaten
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram