De sleutel tot ontwikkeling van anderen

In deze basistraining leer je hoe je de beginselen van het coachen kunt gebruiken. Daardoor kun je anderen begeleiden om op een andere manier naar zichzelf, hun persoonlijke effectiviteit, kansen en mogelijkheden te kijken. Je laat anderen zo hun innerlijke drijfveren en wensen ontdekken en ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Deze zeer praktische, direct toepasbare 2,5 daagse opleiding vindt binnenkort weer plaats. Neem nu contact met Viona op voor mee informatie: 06-13464316

Coachinstrument

Na de Basistraining Persoonlijke Coaching kun je mensen faciliteren in hun reis naar meer inzicht, bewust handelen en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid en het zelflerend vermogen van de ander. Dat weet je te stimuleren en in beweging te zetten. Je kunt jezelf als coachinstrument inzetten en aan te sluiten aan de belevingswereld van de ander.

Ervaringen die deelnemers terugkoppelen na de BPC zijn:

  • “De training is effectief: in korte tijd heb ik de basisprincipes van coaching leren toepassen.”
  • “Ik heb geleerd om iemand haar eigen drijfveren te laten ontdekken. Zo kan ze haar persoonlijke effectiviteit verder ontwikkelen.”
  • “De training is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”
  • “Ik herken de communicatiestijl van de ander veel sneller, waardoor ik in die stijl kan communiceren en gesprekken veel transparanter en eerlijker zijn.”
  • iedereen die specifieke coachvaardigheden wil inzetten.
  • iedereen die met coachtechnieken anderen feedback wil geven op hun handelen, houding en zienswijze, zonder dat de ander zich aangevallen voelt.
  • iedereen die in de coachrol wil groeien, iedereen die zich hierop oriënteert en iedereen bij wie professioneel persoonlijk coachen en ontwikkelcoachen past.
  • iedereen die heeft gewerkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling en die minimaal de Mandelatraining van Corinor heeft gevolgd. Heb je een ander persoonlijk ontwikkeltraject gevolgd? Dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Deze praktijkgerichte training bestaat uit 5 dagdelen. Twee aaneengesloten dagen en een praktijkmiddag 4 weken later. De eerste dag start om 9:30 uur en eindigt de tweede dag om 17:30 uur. De praktijkmiddag vindt plaats van 13:00 tot 17:00 uur.

LET OP: DE DATA VAN 2024 WORDEN BINNENKORT BEKEND GEMAAKT.

De tijden zijn:

  • Donderdag en vrijdag van 09.30 uur - 17:30 uur met een praktijk terugkommiddag op donderdag van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Wij komen graag in contact met mensen die hun persoonlijke vermogens willen verbreden.

In de leaflet over de Basistraining Persoonlijke Coaching lees je meer informatie over de inhoud van de training.

Je wordt toegelaten tot deze training op basis van de mate van jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem voor meer inhoudelijke informatie contact met ons op.
Deelname aan deze training kost € 1.595,=. Dit is inclusief de arrangementskosten (zonder overnachting).
Indien overnachting gewenst, dient deze zelf geboekt te worden bij Conferentiecentrum Bovendonk.

 

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram