Columbustraining

Grote en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit

Een ontdekkingsreis naar jouw potentieel

De Columbustraining is een ontdekkingsreis naar jouw potentieel. Je volgt een individueel leertraject dat in groepsverband wordt toegepast. Daarbij krijg je een andere kijk door inzicht in je eigen ambities, levensprincipes, persoonlijke drijfveren en visie op werk en privé. Zo zie je nieuwe mogelijkheden, die je op een effectieve en creatieve manier aanpakt.

Je bent van harte welkom op een gratis informatieavond.

Meld je aan via deze link en kom ervaren.

Een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel

De Columbustraining is bedoeld voor iedereen die meer uit het leven wil halen. De training is zeer geschikt wanneer jij:

 • je persoonlijke effectiviteit in korte tijd wil verbeteren;
 • je eigen opgelegde beperkingen en veronderstellingen wilt doorbreken;
 • succesvoller wilt zijn in je doen en laten;
 • effectiever wilt omgaan met veranderingen en stress;
 • meer wilt openstaan voor nieuwe mogelijkheden, kennis en ervaringen;
 • meer diepgang in je leven en relaties wil realiseren;
 • op zoek bent naar ‘jezelf’ en je afvraagt: ‘Wat wil ik nu precies?’.

Wil je meer uit je werk en je privéleven halen met minder inspanning en energieverlies? Wil jij deze kracht in jezelf ervaren, ontdekken en ontwikkelen? Kom dan vrijblijvend luisteren en ervaren tijdens de gratis informatieavond. We laten je graag zien dat de Columbustraining ook bij jou kan zorgen voor een grote en blijvende verhoging van je persoonlijke effectiviteit.

Voor de Columbus training is geen vooropleiding nodig. Wel is het een vereiste dat je de nederlandse taal begrijpt.

 

Versnelde persoonlijke groei

Na de Columbustraining geef je anders invulling aan je werk en je leven. Dankzij deze ontdekkingsreis ga je beter reageren en effectiever functioneren.

Wetenschappelijk bewezen effectief

De Columbustraining van Corinor heeft een duurzaam effect, dat is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Amsterdam.

Bekijk het wetenschappelijke rapport

Resultaten van de Columbustraining:

 • Je kunt beter omgaan met hoge werkdruk, stress en tijdsdruk.
 • Je voelt anderen beter aan.
 • Je wordt minder geleefd door de omstandigheden. Je hebt meer grip op situaties en neemt zelf het initiatief.
 • Je bent creatiever bij het oplossen van problemen.
 • Je kent je eigenwaarde en je hebt meer zelfvertrouwen en een verhoogde openheid en levendigheid.
 • Je hebt je loopbaan en carrièrewensen helder in beeld.

Je ontvangt een certificaat van deelname.

De voordelen voor je werkgever

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit uiten zich in alle aspecten van ons leven, dus ook in je werk. We hebben een aparte brochure voor jouw werkgever gemaakt, met daarin alle voordelen van de Columbustraining.

Corinor voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormering

Na elke Columbustraining vullen de deelnemers een online enquête in. Deze training krijgt gemiddeld een 9,4!

Het meest genoemde resultaat van onze trainingen? De capaciteit om consistent, gemakkelijker en met minder energie betere resultaten te behalen. Andere ervaringen van de deelnemers aan de Columbustraining:

 • ‘Ik heb beter inzicht in mijn persoonlijke ambities, wensen en prioriteiten.’
 • ‘Ik denk meer in mogelijkheden en creëer meer kansen.’
 • ‘Ik word minder geleefd door de omstandigheden. Ik heb meer grip op situaties en neem meer het heft in handen.’
 • ‘Ik presteer boven mijn eigen verwachtingen.’
 • ‘Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.’
 • ‘Ik ervaar een beter evenwicht tussen denken en handelen.’
 • ‘Ik ben me bewust geworden van de invloed die ik heb op mijn leven, dat van anderen en de dingen die gebeuren.’
 • ‘Ik oordeel minder en ga makkelijker, lichter en vrijer door het leven.’

wetenscappelijkHet blijvende effect van de Columbustraining is wetenschappelijk bewezen door de Universiteit van Amsterdam.

Bekijk het volledige rapport

Onze unieke leermethode: ervaringsgericht leren

Op een pragmatische en snelle manier kunnen wij blijvende attitudeverandering en persoonlijke effectiviteit in intermenselijke relaties bewerkstelligen. Learning by doing is onze insteek, waarbij nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan de vergroting van de persoonlijke effectiviteit in team- en klantrelaties en het (zelf)lerend vermogen van de deelnemers. Om de gewenste houding helpen te ontwikkelen, passen wij een praktische trainingsmethodiek toe die jouw als deelnemer op allerlei niveaus direct in staat stelt je resultaten op unieke wijze te beïnvloeden.

Deze, in de praktijk geteste, leermethodiek heet experiential learning ofwel ervaringsgericht leren. Deze methode stelt jou tijdens de training in staat om het geleerde direct in de dagelijkse praktijk effectief toe te passen. Wij stimuleren daarbij interactiviteit en geven een beperkte vorm van theorie. Daarnaast beschikken wij over diverse oefeningen en processen die je laten ervaren wat de impact van je eigen gedrag is of wat er in je directe omgeving gebeurt.

Authentieke interventies i.p.v. rollenspellen

Deze oefeningen omvatten een verrassingsaspect en laten keer op keer een spiegel zien van je eigen gedrag. De oefeningen zijn zo gebouwd dat altijd niet-gespeeld (non-artificial) gedrag boven komt; dus je eigen gedrag wat niet kunstmatig is of via rollenspellen wordt geënsceneerd. Ontwikkeld vanuit een sterke wetenschappelijke basis op gedragsontwikkeling vanuit een combinatie van meerdere psychologische stromingen zoals RET, NLP, NEI en Gestalt. Zeer doeltreffend met duurzaam effect.

Participatie door ‘delen’ wordt gestimuleerd. Een praktische kijk op zaken is het uitgangspunt tijdens de Columbustraining. Dat wil zeggen, er wordt altijd gerelateerd aan de ervaringen die je als deelnemer vanuit hun eigen praktijk hebt opgedaan.
Naast het verkrijgen van inzicht en bewustwording zorgen wij met deze aanpak tevens dat nieuwe inzichten worden ervaren en daadwerkelijk eigen worden gemaakt. De doelstelling is immers niet alleen ‘het weten’, maar veelal dat je het ‘succesvol en snel weet toe te passen in de praktijk’.

Lage tijdsinvestering

De Columbustraining vindt plaats in de weekenden en omvat tien dagdelen, verdeeld over vier opeenvolgende dagen. Elke avond heb je ongeveer 30 minuten studiebelasting als voorbereiding op de volgende dag. De praktijkavond is op de eerstvolgende donderdag na de training. We hebben de training zo opgezet dat je werk en andere verplichtingen zo veel mogelijk door kunnen gaan. Er is een kleine opdracht die je krijgt na de training (studiebelasting ongeveer 1 uur), die je uitgewerkt dient te hebben voor de terugkomavond.

Tijdschema:

Donderdag: 18:00 - 19:00 uur  (ontvangst)
19:00 - 22:00 uur  (training)
Vrijdag: 10:00 - 22:00 uur  (training)
Zaterdag: 10:00 - 22:00 uur  (training)
Zondag: 10:00 - 17:00 uur  (training)
Donderdag: 19:30 - 22:00 uur (praktijkavond)

Hier een overzicht van de trainingslocaties

Deelname aan de Columbustraining kost € 1.375,= (inclusief studiemateriaal). De trainingskosten voor bedrijven worden met 21% belast.

Dit alles is exclusief de kosten voor het verplichte arrangement. Het verblijf omvat de kosten voor 3 ontbijt, 3 lunches, 2 diners en 10 dagdelen koffie, thee en versnaperingen etc. naast het 3 nachten overnachten op een eenpersoonskamer met badkamer kost € 600,= Dit bedrag is inclusief 9% btw.

 

Op de Columbus training zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van
Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing.

Columbustraining

Tijden
Donderdag:
18.00 - 19.00 uur (ontvangst)
19:00 - 22:00 uur (training)
Vrijdag:
10.00 - 22.00 uur (training)
Zaterdag:
10.00 - 22.00 uur (training)
Zondag:
10.00 - 17.00 uur (training)
Donderdag:
19:30 - 22:00 (praktijkavond)
Informatieavonden
24-10
Informatieavond Columbustraining
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram