Gandhitraining
Ongekende effecten in de praktijk

Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap

Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap? Kies er dan voor om je eigen, ogenschijnlijke grenzen en barrières hanteerbaar te maken. Verleg ze en rek ze op. Tijdens de Gandhitraining leer je hoe je jouw oplossingsgericht vermogen, je creativiteit en innovatieve kracht kunt verrijken.

De Gandhitraining is interessant voor iedereen die wil leren inspireren, in navolging van de Columbus- en Mandelatraining. Dit programma voor inspirerend leiderschap duurt drie maanden. Je leert hierin om het maximaal haalbare uit jezelf te halen. Na de Gandhitraining ben je in staat om jezelf continu te ontwikkelen. Je past zelfreflectie en zelfcorrectie toe, en voert de gewenste veranderingen door. Voor de Gandhi is een specifieke vooropleiding nodig. Wel is het een vereiste dat je de nederlandse taal begrijpt.

Van cijfer gestuurd managen naar inspirerend leiderschap

In onderstaande video vertelt Joke Vavier hoe zij tijdens de Columbus inzicht heeft gekregen waar ze verder aan werkte in de Mandela. Dankzij de Mandelatraining zijn de inzichten blijven beklijven en is ze veel zelfverzekerder geworden. Hierdoor is onder andere haar carrière in een stroomversnelling gekomen. Voor haar was de meerwaarde van de Gandhi vooral het ontwikkelen van de grotere levensvragen en ambities, zoals wat zijn mijn drijfveren? Waar ligt mijn passie? De Gandhitraining ging veel verder dan de Columbus- en Mandelatraining.

Laat je inspireren door de ervaring van deelnemers

 

Bereik je ambities en doelstellingen

Na het volgen van de Gandhitraining weet je wat echt belangrijk is in je leven. Daar focus je op. Zaken die er niet meer toe doen en alleen maar energie kosten, laat je voortaan achterwege. Door zelfcoaching bereik je effectiever en makkelijker je doelen, zowel zakelijk als privé. Zo leid je voortaan je eigen leven.

Leidt je eigen leven

Resultaten van de Gandhitraining:

 • Je inspireert jezelf en anderen bij het bereiken van individuele en collectieve ambities.
 • Je manier van kijken en handelen wordt proactief in plaats van reactief.
 • Je hebt een duidelijke visie op je eigen toekomst.
 • Je krijgt een hoge mate van zelfreflectie en zelfcorrectie.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten, binnen je werk én privé.
 • Je ontwikkelt een creatief oplossend vermogen.
 • Je denkt in mogelijkheden en kansen, en gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg.

Je maakt de omslag van controle naar vertrouwen en inspireert daardoor anderen. Je ontdekt jouw unieke kwaliteiten en kracht. Daarbij ervaar je tot welke veranderingen jij in staat bent!

Je krijgt een certificaat van deelname.

Dit zijn de ervaringen en resultaten van andere deelnemers aan de Gandhitraining:

 • ‘Ik doe nu meer in minder tijd, met meer plezier en voldoening.’
 • ‘Ik behaal nu proactief mijn ambities en doelstellingen, in minder tijd, met meer energie en focus.’
 • ‘Ik denk meer in mogelijkheden en creëer meer kansen.’
 • ‘Ik durf risico’s te nemen en ga moeilijke beslissingen niet meer uit de weg.’
 • ‘Ik heb ervaren wat echt inspirerend leiderschap teweeg kan brengen in organisaties. Het effect is overtuigend zichtbaar in de resultaten.’
 • ‘Ik heb mijn ware ‘drive’ ontdekt; niet door een standaard aanpak, maar door een unieke benadering die verbluffend effectief is.’
 • ‘Ik kijk kritisch naar mijn eigen gedrag en pas dit waar nodig aan.’
 • ‘Ik ben creatiever geworden in het oplossen van problemen.’
 • ‘Ik maak keuzes en neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen resultaten, loopbaan en werkomgeving.’

Laat je inspireren door de ervaring van deelnemers

De Gandhitraining start twee keer per jaar: in maart en september. Het is een programma van drie maanden voor inspirerend leiderschap. De Gandhitraining omvat drie groepsgewijze trainingen (van in totaal vijftien dagdelen) in het weekend.

Tussen de groepsgewijze trainingen vinden gemiddeld zes coachingssessies plaats. Daarbij werken we in vaste subgroepen. De sessies worden begeleid door een ervaren coach van Corinor.

In dit programma staan jouw ambities, passies en doelen centraal.

Trainingsdata Gandhitraining

Gandhitraining najaar 2023:

 • 16-17 september (1e weekend)
 • 28-29 oktober (2e weekend)
 • 16-17 december (3e weekend)
Hoeven

Tijdschema groepsgewijze trainingen:

Zaterdag: 09:00 - 10:00 (ontvangst)
10:00 - 22:00 (training)
Zondag: 10:00 - 18:00 (training)

Tussen de groepsgewijze trainingen vinden gemiddeld zes coachingssessies plaats. Daarbij werken we in vaste subgroepen. De sessies worden begeleid door een ervaren coach van Corinor.

Buiten de trainings dagen, vinden er 6 coach avonden (van max 4 uur) plaats die gezamenlijk met jouw coach groep ingepland worden.

Deelname aan deze training kost € 1.975,= (inclusief studiemateriaal) vrij van btw voor particulieren. De trainings-kosten voor bedrijven worden met 21% btw belast.

Dit alles is exclusief de kosten voor het verplichte arrangement.

Gedurende de Gandhi training is het verplicht om verblijfkosten te betalen en naar wens te overnachten in het door Corinor aangeboden verblijf. Het verblijf omvat de kosten voor 6 lunches, 3 diners en 15 dagdelen koffie, thee en versnaperingen etc. Naar keuze kan je verblijven door 3 nachten te overnachten incl. 3 ontbijt op een kamer met badkamer.

De kosten voor het arrangement, zonder overnachting, kost € 430,=.

De kosten voor het arrangement, met overnachting op een eenpersoonskamer met badkamer kost € 665,=. Deze bedragen zijn inclusief 9% btw.

Op de Gandhi training zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van
Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing.

Gandhitraining

Tijden
Zaterdag:
09:00 - 10:00 uur (ontvangst)
10:00 - 22:00 uur (training)
Zondag:
10.00 - 18.00 uur
Informatieavonden
24-10
Informatieavond Columbustraining
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram