Video's Mentaalrijk

Kijk naar RTL Life is Beautiful voor de visie van Corine Renne op een mentaalrijk leven na burn-out of langduriger verzuim: “Het is het mooiste als iedereen zijn potentieel benut!”

Life is Beautiful: Deel 1

Mentaalrijk is het programma voor werknemers die uitgeblust zijn, vastlopen in het werk, frequent kort verzuimen of snel geprikkeld zijn. Corine Renne vertelt het effect van het Mentaalrijk programma op deze klachten en symptomen.

Bekijk uitgebreide versie!

Life is Beautiful: Deel 2

In het eerste deel van de vierdelige reportage over Corinor kwam het thema burn-out aan de orde. In dit tweede deel bespreken we de oplossingen tegen het onbenut potentieel. Hoe kan men het onbenut potentieel ontdekken?

Bekijk uitgebreide versie!

Life is Beautiful: Deel 3

In het derde deel van de vierdelige reportage rond Corinor, vertelt Corine Renne over de dienstverlening van Corinor. Hoe maakt Corinor van mensen weer stralende diamanten? Bekijk dit derde deel uit deze vierdelige reportage.

Bekijk uitgebreide versie!

Life is Beautiful: Deel 4

In het vierde deel van deze vierdelige reportage over Corinor vertelt Corine Renne voor wie de trainingen van Corinor geschikt zijn. Hoe kan Corinor tegen een lage financiële investering duurzaam persoonlijke groei garanderen? Dat is het thema van de reportage.

Bekijk uitgebreide versie!

Contact en informatie
Neem contact op
Columbus informatieavond
informatieavond
Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!
Aanmelden
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram