Skip to main content

Bovendonk

Conferentiecentrum
Bovendonk

Stap in jouw
persoonlijke en inspirerende bubbel

Onze locatie

We kunnen ons voorstellen dat je graag weet hoe onze trainingsfaciliteiten eruit zien voordat je komt.

Ongeveer een uur voordat je training start is het fijn als je aankomt en gratis parkeert bij Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk. Je pakt je bagage en bent vanaf de parkeerplaats binnen een minuutje bij de hoofdingang van dit prachtige klooster dat geregistreerd staat als rijksmonument. Rechts na de ingang vind je de receptie, waar het hotelteam je vriendelijk zal inchecken en wijzen naar je eenpersoonskamer. 

Je kamer

Je kamer bevindt zich op een van de 3 verdiepingen die je per trap of per lift (tot de 2e verdieping) kan bereiken. Geef gerust bij inchecken aan of je liever de lift gebruikt, dan kijken ze welke kamer het beste bij je past. Wanneer je aankomt zie je meteen het uitzicht over de binnentuin van het klooster of het omliggende bos met eeuwenoude bomen. De kamers zijn uitgerust met een éénpersoonsbed, kledingkast, bureau en badkamer met douche en toilet. Koffie en theefaciliteiten. Alles wat je nodig hebt, zonder tė veel afleiding, zodat je maximaal je kunt focussen op jouw proces in jouw eigen bubbel. Elke ochtend kan je vanaf 07:00 tot start van de training gebruikmaken van het uitgebreide ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte. 

De training

De training vindt voornamelijk plaats in de prachtige en inspirerende bibliotheek waar de originele boeken van het klooster nog allemaal staan. De bibliotheek is op de begane grond en grenst aan de prachtige klooster binnentuin, die zich goed leent om even van de zon te genieten of een frisse neus te halen tijdens de breaks.

Eten & drinken

De lunch en het diner zijn dagelijks gevarieerd met verschillende verse broodjes, beleg, koude- en warme gerechten, salades, fruit en soepen. Er zijn tafels voor onze groep gereserveerd, waar je vrij aan kan gaan zitten met de andere deelnemers van jouw training. Er wordt koffie, thee, (koud) water en verschillende gezonde en zoete versnaperingen verzorgd tijdens deze breaks in de hal voor de bibliotheek. Het is wel handig vanuit duurzaamheidsperspectief je eigen water- of thermosfles mee te nemen. Wat veel deelnemers doen is na het ontbijt, lunch of diner een lekkere wandeling te maken in de bossen rond het klooster.

Duurzaamheid

Wij zijn samen met het team van Bovendonk ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en willen daarin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in de bedrijfsprocessen, diensten en producten van Bovendonk. Om dit te realiseren maken ze bewuste keuzes en zoeken we samen een balans tussen mensen, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. Samen met Bovendonk zijn wij continue op zoek naar haalbare stappen om deze maatschappelijke verantwoordelijkheid tijdens de trainingen vorm te geven.

Natasja, Wendy, Viona en onze tribe kijken ernaar uit je in dit prachtige en inspirerende monument te mogen ontvangen. 

“Je stapt uit je dagelijkse beslommeringen letterlijk en figuurlijk een andere wereld in.”

Opleidingscentrum Bovendonk

Jouw persoonlijke ontwikkeling in een magische omgeving.

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Voor vragen over je kamer of eten, direct aan Bovendonk:

+31 165 507 550
info@bovendonk.nl

Op de kaart

Een foto impressie

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen