Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Gandhi Programma

Gandhi Programma

Jouw kompas
naar inspirerend leiderschap 

Hoe wij inspirerend leiderschap zien? Dat jij volledig in je kracht staat en daarmee onbewust een ander de uitnodiging geeft hetzelfde te doen. Wil je inspirerend naar jezelf en je omgeving worden? Dan is het essentieel om je persoonlijke grenzen te herkennen, uit te dagen en te overwinnen. Onze Gandhi training biedt je de tools om je oplossingsgerichte aanpak, creativiteit en innovatie te vergroten.

Het Gandhi Programma is het vervolg op de Columbus- en Mandela trainingen. De derde onderdeel van dit drieluik is voor individuen die ambiëren om zichzelf en anderen te inspireren. Gedurende een intensief programma van drie maanden word je begeleid in jouw persoonlijke groei. Na het afronden van het programma heb je de vaardigheden om zelfreflectie en zelfcorrectie effectief toe te passen en om de transformatie te realiseren die je in jezelf en je leiderschap voor ogen hebt.

Een zeer waardevol programma dat levens veranderend is. Het programma heeft mij ontzettend veel zelfinzicht geven. Door de training ben ik “eindelijk” gaan doen wat ik echt wilde en ga ik mijn dromen realiseren zoals ik in het leven wil staan.

L. Christiaans

De Gandhi was voor mij een echte doorbraaktraining: ik sta nu in mijn kracht, weet wat ik wil en zet concrete stappen richting de toekomst die ik wil creëren voor mijzelf!

H. Moes

In 100 dagen heb ik geleerd om vanuit mijn gevoel contact te maken met anderen, te genieten van het moment en onnodige bijzaken (ballast) los te laten. Hierdoor is mijn leven eenvoudiger en prettiger geworden, zowel in mijn werk als daarbuiten. Voor mij is de Gandhi na 100 dagen onderdeel van mijn leven gebleven.

B. Binnerts

Omarm je ambities en focus met het Gandhi Programma

Sta je op een kruispunt van mogelijkheden? De Gandhi training belicht je pad naar wat werkelijk telt. We scherpen samen je focus aan. Door je persoonlijke visie te creëren op basis van drie pijlers: ik en mijzelf, ik en mijn relaties, ik en mijn werk. Met deze visie kun jij jezelf effectief coachen en bijsturen, zodat je jouw authentieke pad bewandelt en je tribe inspireert. Jij kiest hoe jij wil gaan leven en werken en laat afleidingen die energie slurpen voor altijd achter je.

Het Gandhi programma biedt de kracht van zelfcoaching. Navigeer vol energie naar je doelen, zowel in je carrière als in je persoonlijke leven. Gebruik de Gandhi training als jouw kompas naar een heldere en vastberaden toekomst.

Wil je het allemaal nog even rustig nalezen? Of delen met iemand, dan kun je hier de brochure (PDF) downloaden. Alles staat er in.

Zet koers naar inspirerend leiderschap via het Gandhi Programma

Wat je kunt verwachten na het Gandhi programma:

 • Inspiratiebron: Stimuleer jezelf en je omgeving om persoonlijke en gezamenlijke doelen te behalen.
 • Van reactief naar proactief: Een nieuwe blik op de wereld; je reageert niet alleen maar, je handelt anticiperend en doelbewust.
 • Helder toekomstbeeld: Je hebt een kristalheldere visie op de toekomst en je weg er naartoe. 
 • Zelfreflectie en veerkracht: Je ontwikkelt dieper inzicht in je eigen gedrag en de mogelijkheid om jezelf bij te sturen waar nodig.
 • Verantwoordelijkheid: Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor je resultaten, zowel op werkvlak als privéleven.
 • Creatieve probleemoplossing: Je benadert uitdagingen met een vernieuwende blik en vindt er creatieve oplossingen voor.
 • Kansen herkennen: Je ziet mogelijkheden waar anderen obstakels zien en gaat uitdagingen met vertrouwen tegemoet.
 • Van controle naar vertrouwen: Je leert loslaten en vertrouwen, waardoor je anderen inspireert en motiveert.
 • Unieke kracht: Je ontdekt en omarmt je unieke kwaliteiten en begrijpt hoe krachtig je bent in het teweegbrengen van verandering.

Resultaten van Gandhi Programma deelnemers

“Ik behaal nu proactief mijn ambities en doelstellingen, in minder tijd, met meer energie en focus.”

“Ik denk meer in mogelijkheden en creëer meer kansen.”

“Ik heb ervaren wat echt inspirerend leiderschap teweeg kan brengen in organisaties.”

“Het effect is overtuigend zichtbaar in de resultaten.”

“Ik ben creatiever geworden in het oplossen van problemen.”

“Ik maak keuzes en neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen resultaten, loopbaan en werkomgeving.”

Gandhi Programma Essentials

De Gandhi Training biedt je essentiële tools en inzichten om inspirerend leiderschap in je persoonlijke en professionele leven toe te passen.

Deze intensieve training van drie maanden heeft twee startdata per jaar. Check de concrete data hier 

Het trainingsprogramma bestaat uit 3 weekenden aan het begin, midden en eind van het programma. 

 • Zaterdag 10:00  –  22:00 Groepstraining
 • Zondag 10:00  –  17:00 Groepstraining

Daarnaast worden er gemiddeld zes verdieping sessies, elk met een duur van maximaal vier uur, georganiseerd. De exacte data en locatie hiervoor worden in trainingsweekend 1 in overleg met jouw coach groep vastgesteld.

Onze coaches zijn naast jouw gidsen tijdens deze reis gepassioneerde experts en oud deelnemers met een schat aan ervaring.

Met hun energie en deskundigheid inspireren en motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen, ongeacht of het gaat om praktische uitdagingen of diepere inzichten. Jouw coach begeleidt jou op basis van jouw veranderbehoeften.

Jouw coach is er altijd voor je, klaar om je uit te dagen, je te inspireren en je te helpen met elke uitdaging die op je pad komt. Als je op zoek bent naar een training waar de coaches je écht kunnen helpen, dan is het Gandhi Programma de juiste stap voor jou.

De Gandhi training gaat verder dan alleen leren; het is een reis van persoonlijke groei en zelfontdekking. In je coach groep vind je gelijkgestemden die je ondersteunen. Samen delen we uitdagingen en vinden we manieren om deze aan te gaan. Naast coach momenten met de groep tijdens de trainingen, kom je ook tussen de trainingen door 6 x ‘s avonds samen met jouw coach groep voor een coach avond. Ons team van ervaren coaches begeleidt je op deze bijzondere reis naar een dieper zelfinzicht.

Tijdens de Gandhi training sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een ‘Buddy’ die naast je staat gedurende het hele traject. Deze buddy is jouw klankbord en vice versa. Samen deel je ervaringen, spoor je elkaar aan en zorg je ervoor dat je toegewijd blijft aan de training.

Wij geloven dat in de huidige maatschappij waarin polarisatie de boventoon voert, oprechte verbinding alle verschillen overbrugt. Als antwoord hierop is de Corinor Tribe ontstaan.

De Corinor Tribe is een dynamische community van deelnemers die hun leven transformeren door middel van de Columbus training en overige ontwikkelingsprogramma’s.

We zijn een hechte groep gelijkgestemde avonturiers die streven om het beste uit onszelf en elkaar te halen. In onze community staat positieve energie en persoonlijke groei voorop. We moedigen elkaar aan, inspireren elkaar en jagen onze dromen na.

Buiten de trainingen organiseren we inspirerende events en workshops. Dit zijn kansen om samen waardevolle inzichten te delen en mijlpalen van groei te vieren.

Als onderdeel van de Corinor Tribe inspireren wij je ook om in jouw community zelf verbinding te  faciliteren en de uniciteit van ieder individu te vieren. Zo katalyseer je in jouw omgeving verandering en maken we samen een mooiere en betere wereld.

Investeer in je toekomst met de Gandhi training. Voor € 2.640* bieden wij een intensieve training en een all-inclusive verblijf. 

Prijsopbouw:
Training: € 1975 (BTW vrij voor particulieren, excl. 21% BTW voor bedrijven)
Verblijf: € 665 (9% BTW inbegrepen)

Download de brochure hier

Voorwaarden

Voor de Gandhi training heb je geen vooropleiding nodig. Je hebt wel al de Columbus en Mandela training achter de rug. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal begrijpt. 

Op de Gandhi training zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing. 

Certificering 

Je krijgt na afronding van de Gandhi Training een certificaat van deelname. 

Bovendonk in Hoeven

Ontwikkeling in alle rust

De tijdloze elegantie en de rustige sfeer maakten het een ideale locatie voor de Columbus Training. Tijdens de Mandela en Gandhi training ontvangen we je graag weer op deze magische plek, die aanmoedigt je volledig te richten op je ontwikkeling. Lees meer over onze trainingslocatie:  Bovendonk, in Hoeven.

Meer informatie Bovendonk

Inspirerend leven? Ja dat wil ik.

Leef authentiek en bewandel jouw pad en inspireer anderen!