Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Mandela Training

Jouw doorbraak

De Mandela training

Begeef je op een verdiepingsreis naar inzichten en verrijkende ervaringen. Gedurende 4 intensieve dagen word je door verdiepende sessies, oefeningen en coaching begeleid om jouw grenzen te verleggen om jouw authentieke zelf tot bloei te laten komen.

“Het was heel bijzonder zo niet life changing. In woorden niet te omschrijven wat daar gebeurd en doorbroken wordt. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld en heb kunnen ontdekken wat mij daarin altijd tegengehouden heeft. En dat allemaal met een groep fantastisch liefdevolle en krachtige mensen. Een team met trainers coaches die ons gezien hebben en ons op een geweldig liefdevolle en respectvolle manier gedragen hebben. Onbeschrijflijk mooi wat in deze training gebeurd. Het raakt me tot in het diepst van mijn wezen”

Erik

“De Mandela training gaat nog een slag dieper dan de Columbus. Na een intens weekend heb ik wel mijn ware “ik” gevonden en zijn de patronen wat opgerekt buiten mijn comfortzone. Ik ben erg dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen. Als je jezelf voor 100% geeft, krijg je er iets moois voor terug. De opbouw is super goed doordacht. Wie zichzelf wil leren kennen gun ik deze training.”

O. Visser

“Ik heb de vier dagen van de Mandela-training ervaren als mooie, inspirerende, openbarende, confronterende en leerzame dagen door een zeer inspirerende trainer, zeer goede coach en een mooie groep mensen.”

M. Gerritse

Je springplank voor persoonlijke transformatie

Ben je klaar om belemmerende gewoontes achter je te laten en ze blijvend te transformeren naar effectieve routines? Herontdek jouw unieke kwaliteiten en krijg helder wat jouw kernwaarden zijn in deze dynamische tijden. 

Stap, met je blik gericht op de toekomst, in het nu. Tijdens de Mandela Training nemen wij je mee om de beperkingen die je tijdens de Columbus Training hebt blootgelegd te overstijgen. Ga verder door gloednieuwe, effectieve gewoontes te creëren die diep verankerd raken in je dagelijkse leven.

Waar de Columbus Training een ontdekkingsreis was, is de Mandela Training een springplank voor het ontwikkelen van authentiek leiderschap. Het is de perfecte vervolgstap om een diepgaande, blijvende verandering in je leven te maken en te ontdekken wie je echt bent!

In vier dagen werk je versneld aan je persoonlijke groei, op weg naar effectiviteit en authentiek persoonlijk leiderschap. Wij helpen jou om vanuit jouw ware potentieel bewuste en bekrachtigde keuzes te leren maken. Zo voeg je diepere betekenis toe aan je werk, je leven en je relaties.

Het is niet noodzakelijk een specifieke vooropleiding te hebben gevolgd. Het enige wat je nodig hebt, is dat je de Columbus training gevolgd hebt, een goed begrip van de Nederlandse taal en de bereidheid om te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor de Mandela training?

Breek met het oude: laat gewoontes die je tegenhouden los en herontdek jezelf in een nieuw licht. Dit zorgt ervoor dat je energielekken kunt dichten en barrières kunt overbruggen. 

Toekomstgerichte groei: deze ervaring is een springplank naar je authentieke zelf. Maak keuzes die bij jouw doelen passen. 

Ongelimiteerde mogelijkheden: realiseer je dat je potentieel grenzeloos is. De Mandela training geeft inzicht in jouw capaciteiten en ambities zodat je authentieke keuzes maakt.

Wetenschappelijk onderbouwd: de duurzame impact van de Mandela training is bewezen door een uitgebreide studie van de Universiteit van Amsterdam. Je investeert in jezelf middels een wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt. Download het volledige wetenschappelijke rapport hier.

De belofte van de Corinor Tribe

Onze Mandela training is een out of the box ervaring, een reis van zelfontdekking en empowerment. We combineren moderne inzichten met tijdloze wijsheid, allemaal verpakt in een programma dat met alle generaties resoneert.

De Mandela Training leert je hoe je persoonlijk leiderschap kunt inzetten om blijvend meer uit je dagelijks leven te halen. Schrijf je nu in voor het tweede deel van ons drieluik. 

Je ontvangt na afronding van de training een certificaat van deelname.

Wil je het allemaal nog even rustig nalezen? Of delen met iemand, dan kun je hier de brochure (PDF) downloaden. Alles staat er in.

Wat zeggen Mandela Training deelnemers?

“Ik presteer boven mijn eigen verwachtingen.”

“Ik ben me nog bewuster geworden van mezelf en ik handel vanuit wie ik echt ben.”

“Ik kan mijn beoogde doelstellingen in het leven nu makkelijker behalen.”

“Ik heb een nieuwe manier gevonden om dezelfde dingen anders aan te pakken, met meer plezier en minder energieverspilling.”

“Mijn leiderschapskwaliteiten zijn sterk verbeterd.”

“Ik ga nu uitdagingen met plezier aan.”

“Ik ervaar een beter evenwicht tussen voelen en denken.”

“Ik heb een helder inzicht in mijn loopbaan en carrière wensen.”

“Ik heb de regie over mijn eigen leven; ik ben me bewust van de keuzes die ik maak en de consequenties die dat heeft.”

Versterk je kernwaarden

Ontrafel de geheimen van je drijfveren, en herdefinieer de normen en waarden die je leven sturen. Begrijp wat je écht in beweging brengt.

Een verrijkende ervaring

Met onze unieke, ervaringsgerichte aanpak dagen we je uit om te kijken naar wat je altijd hebt beschouwd als je ‘grenzen’ in je dagelijks leven. We gaan zelf opgelegde belemmeringen tijdens je leerproces blijvend elimineren.

Een nieuw perspectief 

Het gaat niet alleen om het verleggen van grenzen. Het gaat om het herdefiniëren van je perspectief, het uitdagen van oude patronen, en het loslaten van beperkende overtuigingen.

Een belofte aan jezelf

Ontdek de kracht van echte toewijding: aan jezelf, je dromen, je passies. Realiseer je wat er mogelijk is als je ambities helder zijn en je in je kracht staat.

Duik dieper in je persoonlijkheid met de Mandela training 

In een wereld vol verwachtingen, uitdagingen en afleidingen nodigt de intense Mandela training je uit om dieper te gaan. Deze dynamische training bevat waardevolle processen, interactieve oefeningen en persoonlijke coachingssessies die je naar de kern van je zijn brengen.

Essentials

Lees dit even goed door. Het is belangrijk om te weten. (click to open)

Trainingsduur: Vier dagen van donderdag tot en met zondag. De Mandela training een intensieve training. De planning is strak, zodat je binnen vier dagen en de praktijkavond al de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling maakt. Na de training krijg je een opdracht die je in een uur kunt afronden. Zorg ervoor dat je deze opdracht afgerond hebt voor de praktijkavond.

Voorbereiding: Doe iedere avond de opgegeven opdrachten ter voorbereiding op de volgende trainingsdag. Dit neemt circa 30 minuten in beslag.

Praktijkavond: Deze vindt plaats op de donderdag direct na de trainingsdagen.

Donderdag: 9:00  –  10:00 uur: Ontvangst

10:00  –  22:00 uur: Training

Vrijdag: 10:00  –  22:00 uur: Training

Zaterdag: 10:00  –  22:00 uur: Training

Zondag: 10:00  –  17:00 uur: Training

De volgende donderdag: 19:30  –  22:00 uur: Praktijkavond

Onze coaches zijn naast jouw gidsen tijdens deze reis gepassioneerde experts en oud deelnemers met een schat aan ervaring.

Met hun energie en deskundigheid inspireren en motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen, ongeacht of het gaat om praktische uitdagingen of diepere inzichten. Jouw coach begeleidt jou op basis van jouw veranderbehoeften.

Jouw coach is er altijd voor je, klaar om je uit te dagen, je te inspireren en je te helpen met elke uitdaging die op je pad komt. Als je op zoek bent naar een training waar de coaches je écht kunnen helpen, dan is de Mandela Training de juiste stap voor jou.

De Mandela training is een verdiepend individueel leertraject; het is een gezamenlijke reis naar zelfontdekking. Binnen jouw coach groep vormen medereizigers een cirkel van ondersteuning. Hier delen we onze uitdagingen en helpen we elkaar deze te overwinnen. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op weg naar een verdiepende reis naar jezelf.

In de Mandela training ben je nooit alleen, je hebt altijd een ‘Buddy’.  Jouw buddy is je steunpilaar en vertrouwde gesprekspartner. Samen deel je ervaringen, moedig je elkaar aan en blijf je consistent in je training.

Wij geloven dat in de huidige maatschappij waarin polarisatie de boventoon voert, oprechte verbinding alle verschillen overbrugt. Als antwoord hierop is de Corinor Tribe ontstaan.

De Corinor Tribe is een dynamische community van deelnemers die hun leven transformeren door middel van de Columbus training en overige ontwikkelingsprogramma’s.

We zijn een hechte groep gelijkgestemde avonturiers die streven om het beste uit onszelf en elkaar te halen. In onze community staat positieve energie en persoonlijke groei voorop. We moedigen elkaar aan, inspireren elkaar en jagen onze dromen na.

Buiten de trainingen organiseren we inspirerende events en workshops. Dit zijn kansen om samen waardevolle inzichten te delen en mijlpalen van groei te vieren.

Als onderdeel van de Corinor Tribe inspireren wij je ook om in jouw community zelf verbinding te  faciliteren en de uniciteit van ieder individu te vieren. Zo katalyseer je in jouw omgeving verandering en maken we samen een mooiere en betere wereld.

Investeer in je toekomst met de Mandela training. Voor € 2.120* bieden wij een intensieve training en een all-inclusive verblijf. 

Prijsopbouw: 
Training € 1475 (BTW vrij voor particulieren, voor bedrijven excl. 21% BTW)
Arrangement € 645 (incl 9 % BTW) 

Download de brochure voor meer gedetailleerde informatie.

Voorwaarden 

Voor de Mandela training heb je geen vooropleiding nodig, het is wel belangrijk dat je de Columbus hebt gevolgd en de Nederlandse taal begrijpt. 

Op de Mandela training zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing. 

Certificering 

Je krijgt na afronding van de Mandela Training een certificaat van deelname.  

Bovendonk in Hoeven

Ontwikkeling in alle rust

Je bevindt je in het pittoresk Hoeven, in Bovendonk, een prachtig oud klooster dat een oase van rust biedt. De tijdloze elegantie, gecombineerd met de rustige bosrijke sfeer en moderne faciliteiten, maken het de perfecte locatie voor de Mandela training.

Meer informatie Bovendonk

Investeren in jouw authentieke ik? Ja dat wil ik.

Ontdek wie je echt bent,
investeer nu in jouw gewenste verandering in je werk en leven!