Skip to main content

Zwier, vrijhaven van de stad!

Vrijhaven Zwier

Stap in jouw
persoonlijke en inspirerende bubbel

Onze locatie

We kunnen ons voorstellen dat je graag weet hoe onze trainingsfaciliteiten eruit zien voordat je komt.

Je komt ongeveer een kwartier voor start van je opleiding aan op de entree van een oude werf waar de Zwier onderdeel van is. Je parkeert gratis en pakt je tas uit de auto. Vanaf de parkeerplaats ben je binnen een minuutje bij de entree van deze super inspirerende vrijhaven. Rechts vind je de ingang receptie. Je loopt langs de moestuin naar de huiskamer, waar het Zwier Team je vriendelijk zal wijzen naar onze ruimte; Boven de Boten. 

De Opleiding

De opleiding vindt voornamelijk plaats in “Boven de Boten” een inspirerende ruimte waar je letterlijk boven de boten van de vrijhaven begeeft en een prachtig uitzicht geeft over de Vinkeveense Plassen. Hoe de vrijhaven is opgezet zijn er voldoende mogelijkheden om korte breaks lekker buiten te doen. Picknick tafels, zitjes en zelfs een mini kas kunnen daarvoor gebruikt worden. Wil je een lekkere wandeling voor, tijdens of na de opleiding maken, zijn er allerlei routes rondom het water en de heerlijke rust van het groene hart.

Eten & drinken

Bij Zwier geloven ze in koken met aandacht én hebben ze de droom om steeds beter met de natuur samen te leven. Ze bereiden verse biologische, met name plantaardige maaltijden. De ingrediënten komen van lokale toeleveranciers, veel van het seizoen en waar het kan, lekker uit de eigen moestuin.

Duurzaam

Ze werken met een meerdaags menu. Dit maakt het mogelijk ingrediënten slim in te kopen en zo min mogelijk te verspillen. En zeker niet onbelangrijk; ze gebruiken geen gas, koken op inductie met zonnestroom van eigen panelen en maken zoveel mogelijk grote hoeveelheden tegelijk van onze soepen, sauzen en taartjes.

In de Huiskamer wordt er (h)eerlijk gekookt voor de gasten en aanwaaiers. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen waar je zelf je drankje mag pakken en afrekenen.

Het verhaal van Zwier

“Een plek delen om energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden
middenin de hectiek van alledag”

De grootste wens van Zwier is bijdragen aan het groen in de Randstad én openbaar toegankelijk blijven naar de mooie Vinkeveense Plassen. Met de plek als basis, bouwen zij met een waanzinnig team aan deze Thuishaven. Een plek waar de gasten van Zwier kunnen opladen en zichzelf kunnen zijn. Een plek die bijdraagt aan het ripple-effect van bewustzijn. Een plek van groei. Groei van al het groen, groei van mooie mensen en groei van een bijzondere organisatie.

Wil je meer zien? Bekijk deze video

Natasja, Wendy, Viona en onze tribe kijken ernaar uit je in dit prachtige en inspirerende vrijhaven te mogen ontvangen. 

“Je stapt uit je dagelijkse beslommeringen letterlijk en figuurlijk een andere wereld in.”

Vrijhaven Zwier

Jouw persoonlijke ontwikkeling in een magische omgeving.

Winkeldijk 20a
3645 AP Vinkeveen

Een foto impressie

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen