Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

MEO 1

Coach Opleiding MEO 1

Help anderen hun potentieel te ontdekken

Ben je geïnspireerd om anderen hun potentieel te laten ontdekken?
Wil jij professioneel leren coachen van individuen of teams?

Onze Post HBO geregistreerde Coach Opleiding; Master in Essentie Ontwikkeling
bestaat uit twee modules: MEO 1 en MEO 2 (in ontwikkeling). 

Module 1 leert jou professioneel 1 op 1 coachen, wat je kan inzetten als beroep, in je functie of privé, zodat je het potentieel in mensen leert ontplooien en transformationele interventies kan inzetten.

Module 2 leert jou hoe je teams door een duurzame verandering begeleidt.
Meer informatie over deze module volgt snel.

Wij nodigen je graag uit voor onze gratis informatieavond voor Module 1.
Kom ervaren of onze Master opleiding bij jou past.


Meld je aan en ontdek het zelf.

Of bekijk onze pdf brochure

“Wat een fantastische groep bevlogen trainers. Met heel veel warmte en plezier kijk ik terug op 2,5 jaar lang trainingen en opleiding. Het onbekende ontmoet, mijn eigen schaduw aangekeken en de ui langzaam afgepeld. Een geweldige stap in mijn ontwikkeling gemaakt als vrouw, moeder en professional.”

Sandra

“De MEO heeft mij de boost aan mijn carrière gebracht waar ik zo naar snakte. Na de trainingen begreep ik dat ik uit het corporate leven wilde stappen en iets wilde gaan doen waardoor mijn vuur weer kon gaan branden. De MEO heeft mij alle kennis en vaardigheden gebracht die ik nu als ondernemer gebruik in mijn eigen bedrijf dat ik gestart ben. Alles dankzij mijn verandering gefaciliteerd door Corinor.”

Veronika

“Door de zeer positieve ervaringen van Columbus, Mandela en Gandhi heb ik ook gekozen de MEO opleiding te volgen zodat ik mezelf nog verder ging ontdekken als persoon en als coach, en hierdoor mijn rugzak verder vulde met kennis en ervaring (en energie en (zelf)liefde).”

Rick

Voor wie is de MEO 1?

Ieders unieke potentieel ontdekken vereist een ontwikkelingsreis naar diepere lagen van onze persoonlijkheid. Of je nu een directeur, HR-manager, leidinggevende, docent of een bevlogen beginnende coach bent, deze opleiding biedt de tools om ieders potentieel te herkennen. Wij leren je hoe je anderen kunt begeleiden om hun potentieel te benutten. 

Professioneel 1 op 1 coachen wordt voor jou een tweede natuur. Deze vaardigheid kun je in zowel professionele als persoonlijke contexten toepassen, waarmee je een diepgaand effect kunt bereiken. Help individuen hun unieke potentieel te ontplooien en transformationele interventies toe te passen.

Coach anderen in hun persoonlijke ontwikkeling

Binnen deze Masteropleiding duiken we diep in de vraag: “Hoe brengen we het onontdekte potentieel van mensen écht tot leven?” 

Jij kunt anderen ondersteunen om dichter bij zichzelf te komen en hun vonkje aan te wakkeren. Onze Master opleiding is speciaal ontworpen voor iedereen met een passie voor het stimuleren van groei en ontwikkeling van anderen.

Wat je bij ons leert

Verdiep je in module 1, waarin we de kern verkennen van het herkennen en koesteren van het menselijk potentieel.

Leer anderen begeleiden om belemmerende patronen te identificeren en deze om te zetten naar effectief gedrag met impact.

  • Inkijk in de psychologie: Verkrijg basiskennis van toegepaste psychologie, gericht op leren, ontwikkelen en persoonlijke/professionele identiteitsvorming.
  • Kader van potentieel ontwikkeling: Begrijp de theorie en zet krachtige coaching methodieken en technieken in de praktijk om.
  • Transformationele coaching: Begeleid individuen in hun persoonlijke en professionele transformatie.
  • Navigeren door weerstand: Leer effectief omgaan met weerstanden en motiveer mensen om in beweging te komen.
  • Praktische toepassing: Zet je kennis in de praktijk om via hands-on opdrachten.
  • Collectieve groei: Werk samen en ontwikkel jezelf in Coach groepen.
  • Deskundige begeleiding: Profiteer van begeleiding door ervaren docenten van Corinor People & Tribe Development en persoonlijke afstudeerbegeleiding gericht op 1 op 1 coaching.
  • Ga mee op een reis van persoonlijke en professionele groei en begeleidt anderen in hun persoonlijke ontdekkingsreis.

Of laat je inspireren op onze informatie avond, schrijf je hier in

MEO Essentials 

Lees dit even goed door. Het is belangrijk om te weten. (click to open)

Deze intensieve opleiding van zes maanden heeft twee startdata per jaar. Schrijf je hier in

De eerst volgende MEO 1 bestaat uit 9 opleidingsdagen: 
13 maart
14 maart
27 maart
11 april
24 april
8 mei
22 mei
5 juni
19 juni

Tijden: 09:30  –  17:30

De volgende MEO1 wordt gepland later in 2024, deze data volgen snel.

Daarnaast worden er gemiddeld zes intervisie sessies en 3 supervisie sessie met elk een duur van maximaal vier uur, georganiseerd. De exacte data en locatie hiervoor worden op de 1e opleidingsdag in overleg met jouw coach groep vastgesteld.

Na de opleidingsdagen volgt een afstudeerperiode waarin je onder andere 3 coaches 3 maal begeleid.

Onze docenten en coaches zijn naast jouw gidsen tijdens deze reis gepassioneerde experts en oud deelnemers met een schat aan ervaring.

Met hun energie en deskundigheid inspireren en motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen, ongeacht of het gaat om praktische uitdagingen of diepere inzichten. Jouw coach begeleidt jou op basis van jouw veranderbehoeften. 

Jouw docent en coaches zijn er altijd voor je, klaar om je uit te dagen, je te inspireren en je te helpen met elke uitdaging die op je pad komt. Als je op zoek bent naar een opleiding waar de docenten je écht kunnen helpen, dan is de MEO1 de juiste opleiding voor jou.

De MEO opleiding is meer dan een individueel leertraject; je leert van en met elkaar. Tijdens de coach avonden ga je elkaar leren coachen en voorzien van feedback. Ook bereid je gezamenlijk opdrachten voor, voor de volgende lesdag.

Bij afronding van MEO1 krijgen deelnemers een diploma en word je ingeschreven bij het wettelijk erkende Post-HBO register van CPION. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij NOBCO aspirant lidmaatschap aan te vragen.

Bij afronding van alleen MEO2 krijg je een certificaat.
Als je MEO1 al hebt doorlopen, wordt MEO2 op je diploma bijgeschreven.

De kosten voor MEO module 1 bedragen € 5.295,-
De opleiding is officieel post HBO geregistreerd bij het CPION, waardoor we de opleiding BTW vrij kunnen aanbieden.

Voorwaarden 

Je hebt een HBO werk en denk niveau nodig en het is belangrijk dat je de Nederlandse taal begrijpt. Op de Master opleiding zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing.

Bovendonk in Hoeven

Ontwikkeling in alle rust

De tijdloze elegantie en de rustige sfeer maken het een ideale locatie voor de MEO 1. Wij ontvangen je graag op deze magische plek, die aanmoedigt je volledig te richten op deze beroepsopleiding. Lees meer over onze trainingslocatie: Bovendonk, in Hoeven.

Meer informatie Bovendonk

Anderen begeleiden in hun reis? Ja, dat wil ik!

Leer professioneel en transformatief 1 op 1 coachen