Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

MEO 2

Team Coaching & Ontwikkeling
High Performance Teams

Word een meester in het
coachen en ontwikkelen van teams.

Stap binnen in de wereld van teamdynamiek en leiderschap met onze MEO 2 Team Coaching & Ontwikkeling Opleiding! Dit is dé next-level ervaring voor (team)coaches, leiders en begeleiders die hunkeren naar de geheimen van topteams.

Onze opleiding is jouw ticket naar een dieper begrip van leiderschap, het kraken van de code van high-performance teams en het ontdekken van jouw eigen Team Coaching vaardigheden. Het is niet alleen theorie – we laten je meteen hands-on gaan in je eigen team. Wil je nu al meer weten over High Performance Teams? Lees hier onze whitepaper!

Ontdek, leer, en leid. Schrijf je nu in voor de MEO 2; Team Coaching & Ontwikkeling Opleiding en zet de volgende stap in jouw leiderschapsreis.

Of laat je inspireren door een inspiratie/informatie gesprek met Viona in te plannen!

Voor wie is de MEO 2?

Onze diepgaande, praktijkgerichte modules zijn ontworpen voor (team)coaches, leidinggevenden en begeleiders op HBO werk- en denk niveau die streven naar excellente teamprestaties.

In de 3 praktische modules dompel je je onder in de essentie van leiderschap, ontwikkel je een authentieke leiderschapsstijl en begrijp je de dynamiek van high performance teams. Van het analyseren van teameffectiviteit tot het identificeren van groepsdynamiek en krachtenvelden, leer je praktische interventies en modellen toepassen die direct impact hebben op jouw team.

Je krijgt niet alleen theoretische fundamenten aangereikt, maar ontwikkelt ook concrete vaardigheden om effectief te team coachen, inspireren en weerstand te overwinnen.

Onze aanpak is gericht op de praktijk: jouw eigen team dient als proeftuin om geleerde concepten direct toe te passen.

Na de MEO 2 kun je:

  • uitdagingen identificeren van groepen of teams.
  • basismodellen van teamcoaching toepassen op teams.
  • interventietechnieken gebruiken om interactie te bevorderen.
  • maatwerkoplossingen ontwikkelen
  • eigentijdse werkvormen effectief implementeren
  • je gedragsrepertoire vergroten om teams optimaal te inspireren.
  • simpel, toegankelijk en inspirerend coachen en ontwikkelen.
  • improviseren en ga je ontspannen om met weerstand.
  • je eigen stijl als manager/teamcoach/trainer verder ontwikkelen.

Resultaat

Na afronding ben je een zelfbewuste, veerkrachtige teamcoach of manager die anderen op inspirerende wijze in beweging brengt. Grijp de kans om je vaardigheden uit te breiden met experts en ontwikkel je tot een onmisbare schakel in teamontwikkeling.

MEO2 Essentials 

Lees dit even goed door. Het is belangrijk om te weten. (click to open)

Schrijf je hier in

De eerst volgende MEO 2 bestaat uit 7 opleidingsdagen met 3 blokken van twee dagen en 1 laatste dag:

2, 3, 23 en 24 oktober
27 en 28 november
11 december

Tijden: 09:30  –  16:30

De volgende MEO 2 wordt gepland begin 2025, deze data volgen snel.

De totale kosten MEO 2: € 4.295,- excl 21% BTW

Voorwaarden 

Je hebt een HBO werk en denk niveau nodig en het is belangrijk dat je de Nederlandse taal begrijpt. Op de MEO 2 zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing.

Bij succesvolle afronding van MEO 2 ontvang je een certificaat van Corinor People & Tribe

De MEO 2 is meer dan een individueel leertraject; je leert van en met elkaar. Tijdens zelf georganiseerde intervisie avonden ga je ervaringen met elkaar delen en voorzien van feedback. Ook bereid je gezamenlijk opdrachten voor, voor de volgende lesdag.

Onze docenten zijn naast jouw gidsen tijdens deze reis gepassioneerde leiderschap- en team coaching experts en oud deelnemers met een schat aan ervaring.

Met hun energie en deskundigheid inspireren en motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen, ongeacht of het gaat om praktische uitdagingen of diepere inzichten. We begeleiden jou op basis van jouw veranderbehoeften. 

Wij zijn er altijd voor je, klaar om je uit te dagen, je te inspireren en je te helpen met elke uitdaging die op je pad komt. Als je op zoek bent naar een opleiding waar de docenten je écht kunnen helpen, dan is de MEO 2 de juiste opleiding voor jou.

Wij geloven dat in de huidige maatschappij waarin polarisatie de boventoon voert, oprechte verbinding alle verschillen overbrugt. Als antwoord hierop is de Corinor Tribe ontstaan.

De Corinor Tribe is een dynamische community van deelnemers die hun leven transformeren door middel van de Columbus training en overige ontwikkelingsprogramma’s.

We zijn een hechte groep gelijkgestemde avonturiers die streven om het beste uit onszelf en elkaar te halen. In onze community staat positieve energie en persoonlijke groei voorop. We moedigen elkaar aan, inspireren elkaar en jagen onze dromen na.

Buiten de trainingen organiseren we inspirerende events en workshops. Dit zijn kansen om samen waardevolle inzichten te delen en mijlpalen van groei te vieren.

Vrijhaven Zwier

Ontwikkeling in alle rust

Zwier, De Vrijhaven Van De Stad, ligt aan de Vinkeveense Plassen met om de hoek natuurgebied de Botshol. Midden in de natuur met uitzicht op het water.

Meer informatie

Het potentieel van teams ontwikkelen? Ja dat wil ik.

Leer high performance teams coachen