Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Over ons

OVER ONS

 Onze tribe

Wij geloven dat in de huidige maatschappij waarin polarisatie de boventoon voert, oprechte verbinding alle verschillen overbrugt en ervan overtuigd dat het ontwikkelen van persoonlijk bewustzijn en -leiderschap leidt tot betere verbinding met jezelf en daarmee anderen.

Verbinding ontstaat door je fundament stevig te hebben staan met:

🚀persoonlijk leiderschap (verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven)

🪶veerkracht (hoe om te gaan met wat op je pad komt)

❤️liefde & compassie (voor jezelf, voor de mensen om je heen en de wereld).

Hiervoor bieden we training- & ontwikkelingsprogramma’s en post hbo-opleidingen die gericht zijn op duurzaam transformatief resultaat.

Zo creëren we een Tribe van mensen die meebouwen aan verbinding tussen ieders unieke verschillen.

We garanderen na onze trainingen dat je je (weer) verbindt met jezelf en daarmee met de ander.

Begin 2023 hebben wij de succesvolle Columbus, Mandela, Gandhi trainingen en de Master in Essentie opleiding overgenomen van oprichter Corine Renne.

Meer dan 10.000 deelnemers zijn jou in de afgelopen 22 jaar voorgegaan.

Wendy, Natasja en Viona bouwen sinds mei 2023 voort op deze erfenis en geven antwoord op de exponentieel groeiende vraag naar persoonlijke ontwikkeling in de markt van open inschrijftrainingen. Met ons huidige aanbod van open leiderschapstrainingen zijn we gestart aan de volgende groeifase van deze prachtige legacy. 

Wendy Naerebout

– Chief Tribe –

‘’Ik ben een empatische, warme en energieke coach & trainer die met genadeloze liefde weet door te dringen tot de kern van een persoon. Al honderden mensen heb ik gecoacht door persoonlijke en duurzame veranderingen. Ik geloof erin dat verbinding alle verschillen overbrugt.”

Natasja Popma

– Chief Operations –

“Als enthousiaste, betrokken en doortastende coach en trainer dring ik liefdevol confronterend, eerlijk en met humor door tot de kern. Het is mijn passie om mensen te coachen zodat zij met hun gevonden inzichten en persoonlijk leiderschap daadwerkelijk het verschil maken voor zichzelf en hun omgeving.”

Viona Terleth

– Chief Business –

‘’Als ondernemer, adviseur, trainer & coach ben ik soms confronterend – maar humor, energie en inspiratie kenmerken mij het meest. Ik heb met succes ruim 15 jaar lang grote internationale teams, managers en voornamelijk millennials ontwikkeld en gecoacht. “

Onze Tribe

Onderstaand zie je alle trainers, coaches en assistenten die jouw ontwikkelingsreis samen met jou mogelijk maken!

Wendy – Trainer/Coach

Arianne – Coach

Natasja – Trainer/Coach

Peter – Coach

Viona – Trainer MEO2

Gerda – Coach

Sabine – Coach

Gaby – Coach

Leonie – Coach i/o

Pim – Assistent

Steffan – Assistent

Fred – Assistent

Edwin – Assistent

Michel – Assistent

Take – Assistent

Corine Renne

– Oprichter –

Vanuit mijn visie op persoonlijk leiderschapsontwikkeling heb ik vanuit de Corinor Group meerdere bedrijven en concepten opgezet. En de Columbus- Mandela- Gandhitrainingen en MEO ontwikkeld en naar een prachtig niveau gebracht. We hebben in de afgelopen 22.5 jaar meer dan 10.000 mensen mogen begeleiden in de ontwikkeling van hun onbenutte potentieel, zowel zakelijk als privé.

Ik ben verheugd dit prachtige trainingsconcept op 28 april 2023 te hebben mogen overdragen aan Natasja, Wendy en Viona. Die als nieuwe eigenaren dit unieke concept naar de volgende groeifase begeleiden en zelfstandig verder uitbouwen onder de naam Corinor People and Tribe Development.

Verander de koers van je werk & leven in drie stappen