Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

VIona Terleth

VIona Terleth

– Chief Business –

Over Viona

‘’Als ondernemer, adviseur, trainer & coach ben ik soms confronterend – maar humor, energie en inspiratie kenmerken mij het meest. Ik heb met succes ruim 15 jaar lang grote internationale teams, managers en voornamelijk millennials ontwikkeld en gecoacht. Vanuit de gedachte dat wanneer je start met je persoonlijke ontwikkeling ook je professioneel leiderschap ervan profiteert.

Ik begrijp de uitdagingen die Founders, Directieleden, Managers en Professionals ervaren met elkaar op de werkvloer. En zo ben ik bruggenbouwer geworden tussen alle verschillen; generaties, culturen, voorkeuren etc. Ik heb al onze trainingen en opleiding gevolgd in 2018. Daarna heb ik besloten mijn 20 jarige corporate carrière af te sluiten. Deelnemer zijn bij Corinor heeft mijn leven veranderd. Ik heb hier mijn purpose gevonden en besloten bij te gaan dragen aan een betere wereld. Hoe? Door ondernemer te worden in persoonlijke ontwikkeling diensten en producten, waar ik mijn zakelijke kwaliteiten op een bijdragende wijze aan de wereld kan inzetten.

Wij faciliteren zowel bij Corinor People & Tribe Development en ons zusterbedrijf Happy Millennials trainingen, coaching en opleidingen die deelnemers en klanten bewuster laten leven en werken. Zo maken we samen met onze tribe van deelnemers een betere wereld. Ik ben echt ontzettend trots dat ik als Chief Business de zakelijke kant van onze prachtige bedrijven mag beheren en kijk uit naar veel duurzame en vruchtbare samenwerkingen”

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen