Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Columbus training

De Columbus training

Ontdek je onbegrensde potentieel 

Er zit meer je in dan je denkt. Met de Columbus training ga je op een reis naar jouw verborgen potentieel. Onderweg krijg je een fris perspectief op je ambities, waarden, persoonlijke drijfveren en je visie op werk en privé.

We nodigen je graag uit voor onze gratis informatieavond.
Ervaar zelf of de Columbus training iets voor je is.

Of bel mij terug om te ontdekken of dit bij mij past

“Ontzettend leerzaam, interessant, intensief maar ook erg leuk en met veel humor. De training geeft je goede inzichten over jezelf, jouw valkuilen en denkpatronen en door veel oefeningen ervaar je dit ook echt waardoor het veel tastbaarder wordt dan wanneer je iets leest of te horen krijgt.
Ik heb enorm veel geleerd en nu weken later, denk ik er nog dagelijks aan en pas het toe in mijn dagelijks leven. Ik vind de training echt een aanrader.”

C. Speelman

“Het was heel bijzonder zo niet life changing. In woorden niet te omschrijven wat daar gebeurd en doorbroken wordt. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld en heb kunnen ontdekken wat mij daarin altijd tegengehouden heeft. En dat allemaal met een groep fantastisch liefdevolle en krachtige mensen. Een team met trainers coaches die ons gezien hebben en ons op een geweldig liefdevolle en respectvolle manier gedragen hebben. Onbeschrijflijk mooi wat in deze training gebeurd. Het raakt me tot in het diepst van mijn wezen”

Erik

“Ik vond de Columbus training een echte eye-opener. Je gaat in de 3.5 dag terug naar hoe je was met minder vooroordelen en je komt tot actie, ik heb me ook ingeschreven voor de Mandela en ben gigantisch enthousiast.
Sta er echt van te kijken hoe ze de juiste coachgroepen maken, je hebt veel raakpunten met de anderen.”

R. Geelen

Voor wie is de Columbus training?

De Columbus training is iets voor jou als je open staat voor persoonlijke verdieping en ontwikkeling, maar ook als je vastloopt in het leven. 

 • Sta je stil en wil je vooruit? 
 • Ben je tevreden, maar haal je te weinig plezier uit het leven? 
 • Zit je niet lekker in je vel of ervaar je te veel stress of neerslachtige gevoelens.
 • Heb je problemen in relaties in de privésfeer of op het werk? 

Dan kan de Columbus training jou helpen om authentieker te leven door jezelf beter te leren kennen. 

De Columbus training is perfect voor jou als je: 

 • In drie dagen je persoonlijke effectiviteit wilt verbeteren. 
 • Zelfopgelegde beperkingen en aannames wil doorbreken. 
 • Succesvoller wilt zijn in alles wat je doet. 
 • Beter wil omgaan met stress en veranderingen. 
 • Open staat voor nieuwe mogelijkheden, kennis en ervaringen. 
 • Diepere verbinding wil ervaren in je leven en relaties. 
 • Jezelf afvraagt: “Wat wil ik nu eigenlijk?” 

Haal het beste uit jezelf met de Columbus training

Stel je voor: je werk en privéleven naar een hoger niveau tillen met minder stress en energieverlies.  

De Columbus training biedt versnelde persoonlijke groei. Deelnemers ervaren betere omgang met stress en tijdsdruk, helderheid in loopbaan- en carrièrewensen, meer balans en een lichter leven. 

Het mooie is dat deze kracht al in jou zit. Wij helpen je om je eigen kracht te ontdekken, ervaren en ontwikkelen. Deelname aan de Columbus training geeft een blijvende boost aan jouw persoonlijke potentieel en geeft je de tools om meer uit je leven te halen. 

Wetenschappelijk onderzoek van de faculteit psychologie van de Universiteit van Amsterdam toont aan dat de Columbus in combinatie met de Mandela training blijvend effectief is. Onze deelnemers bevestigen dit en ervaren een blijvend resultaat.

We kunnen niet wachten om samen met jou op deze bijzondere reis te gaan! Zet de eerste stap op jouw ontdekkingsreis naar groei en schrijf je in!

Wil je het allemaal nog even rustig nalezen?
Of wil je het met iemand delen, dan kun je
hier de handige brochure (PDF) downloaden.

Je inschrijven dat kan via de button hieronder.

Essentials

Lees dit even goed door. Het is belangrijk om te weten. (click to open)

 • Vier aaneengeschakelde dagen vol inzicht en groei
 • Inspirerende en unieke locatie
 • Balans tussen werk en persoonlijke ontwikkeling
 • Je ontvangt een certificaat van deelname

Donderdag 19:00 – 22:00 (training)

Vrijdag 10:00 – 22:00 (training)

Zaterdag 10:00 – 22:00 (training)

Zondag 10:00 – 17:00 (training)

Donderdag 19:30 – 22:00 (praktijkavond)

Onze coaches zijn naast jouw gidsen tijdens deze reis gepassioneerde experts en oud deelnemers met een schat aan ervaring.

Met hun energie en deskundigheid inspireren en motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen, ongeacht of het gaat om praktische uitdagingen of diepere inzichten. Jouw coach begeleidt jou op basis van jouw veranderbehoeften.

Jouw coach is er altijd voor je, klaar om je uit te dagen, je te inspireren en je te helpen met elke uitdaging die op je pad komt. Als je op zoek bent naar een training waar de coaches je écht kunnen helpen, dan is de Columbus Training de juiste stap voor jou.

De Columbus training is meer dan een individueel leertraject; het is een gezamenlijke reis naar zelfontdekking. Binnen jouw coach groep vormen medereizigers een cirkel van ondersteuning. Hier delen we onze uitdagingen en helpen we elkaar deze te overwinnen. Het is dus geen eenzame reis.

Jouw coach groep is er om je aan te moedigen, te inspireren en je te helpen groeien, altijd onder de deskundige begeleiding van jouw persoonlijke coach. Zet je schrap voor een levensveranderende ervaring en sluit je aan bij een community van gelijkgestemden, allemaal op zoek naar persoonlijke groei en succes. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op weg naar een verdiepende reis naar jezelf.

In de Columbus training ben je nooit alleen – je hebt altijd een ‘Buddy’. Deze buddy is jouw steunpilaar en vertrouwde gesprekspartner. Samen deel je ervaringen, moedig je elkaar aan en blijf je consistent en volhardend in je training.

Wij geloven dat in de huidige maatschappij waarin polarisatie de boventoon voert, oprechte verbinding alle verschillen overbrugt. Als antwoord hierop is de Corinor Tribe ontstaan.

De Corinor Tribe is een dynamische community van deelnemers die hun leven transformeren door middel van de Columbus training en overige ontwikkelingsprogramma’s.

We zijn een hechte groep gelijkgestemde avonturiers die streven om het beste uit onszelf en elkaar te halen. In onze community staat positieve energie en persoonlijke groei voorop. We moedigen elkaar aan, inspireren elkaar en jagen onze dromen na.

Buiten de trainingen organiseren we inspirerende events en workshops. Dit zijn kansen om samen waardevolle inzichten te delen en mijlpalen van groei te vieren.

Als onderdeel van de Corinor Tribe inspireren wij je ook om in jouw community zelf verbinding te  faciliteren en de uniciteit van ieder individu te vieren. Zo katalyseer je in jouw omgeving verandering en maken we samen een mooiere en betere wereld.

Investeer in je toekomst met de Columbus training. Voor € 1.975* bieden wij een intensieve training en een all-inclusive verblijf.  

*Prijsopbouw:
Training € 1375 (BTW vrij voor particulieren, excl. 21% BTW voor bedrijven)
Arrangement € 600 (9% BTW inbegrepen)

Download de brochure voor meer gedetailleerde informatie

Voorwaarden 

Voor de Columbus training heb je geen vooropleiding nodig, het is wel belangrijk dat je de Nederlandse taal begrijpt. 

Op de Columbus training zijn de algemene voorwaarden en klachtenregeling van Corinor People and Tribe Development B.V. van toepassing. 

Certificering 

Je krijgt na afronding van de Columbus Training een certificaat van deelname.  

Ontwikkeling in alle rust

Bovendonk in Hoeven

De tijdloze elegantie en de rustige sfeer heb je ervaren tijdens de Columbus training. Ook voor de Mandela training ontvangen wij je graag weer op deze magische plek, die aanmoedigt je volledig te richten op je ontwikkeling. Lees meer over onze trainingslocatie: Bovendonk, in Hoeven.

Meer informatie Bovendonk

Zwier in Vinkeveen

De opleiding vindt voornamelijk plaats in “Boven de Boten” een inspirerende ruimte waar je letterlijk boven de boten van de vrijhaven begeeft en een prachtig uitzicht geeft over de Vinkeveense Plassen.

Meer informatie Zwier

Investeren in jezelf? Ja dat wil ik.

Leer jezelf beter kennen, investeer nu in jouw gewenste verandering in je werk en leven!