Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Natasja Popma

Natasja Popma

– Chief Operations –

Over Natasja

“Als enthousiaste, betrokken en doortastende coach en trainer dring ik liefdevol confronterend, eerlijk en met humor door tot de kern. Het is mijn passie om mensen te coachen zodat zij met hun gevonden inzichten en persoonlijk leiderschap daadwerkelijk het verschil maken voor zichzelf en hun omgeving. Ik geloof dat juist onze verschillen ons uniek en bijzonder maken en dat al onze kleuren mogen stralen. En dat we dat in elkaar zien, want er is zoveel dat ons juist verbindt. 

In 2009 heb ik zelf aan het drieluik persoonlijke ontwikkelingstrainingen bij Corinor deelgenomen en mijn vuur is steeds meer gaan branden! Ik ben in 2011 coach en ondernemer geworden vanuit de overtuiging dat het anders kan, anders moet. Vanuit mijn innerlijk kompas loop ik mijn pad en ben ik in 2015 coach en later trainer geworden bij Corinor. En geef ik mijn drijfveer vorm om de wereld mooier te kleuren.

Samen met Wendy, Viona, onze coaches en assistenten én de deelnemers aan onze trainingen, coaching en opleidingen, onze Tribe, maken wij de wereld mooier. Dat doen we vanuit onze verschillen, in verbinding met elkaar. Als Chief Content en Operations doe ik er alles aan om Gastvrij, Genadeloos eerlijk, Toegewijd en Geweldig, Corinor People & Tribe development het beste van het beste te laten bieden!”

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen