Skip to main content

Corine Renne

Corine Renne

– Oprichter –

Over Corine

Op 28 april 2023 hebben Natasja, Wendy en Viona het gedachtengoed van Corinor en de Columbus, Mandela, Gandhi persoonlijke ontwikkelingstrainingen en de Master in Essentie opleiding overgenomen van mij.

Ik ben verheugd om Natasja, Wendy en Viona als eigenaren te verwelkomen in onze Corinor-familie.

Zij komen uit onze eigen talent-pool, hebben onze trainingen zelf ervaren. Natasja en Wendy zijn al jaren actief geweest als coach en trainer binnen de trainingsdivisie van Corinor Persoonlijke ontwikkeling bv.

Hun expertise, enthousiasme en toewijding aan de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap is fantastisch.

Corinor Persoonlijke Ontwikkeling bv is ruim 22 jaar een visionaire aanbieder van trainingsprogramma’s voor persoonlijk leiderschap en gecertificeerd Post HBO coach & trainer opleidingen geweest.

In deze jaren hebben mijn ervaren team en ik meer dan10.000 mensen begeleid door een duurzame transformationele verandering in leven & werk.

De programma’s zijn door mij ontworpen om individuen te helpen hun persoonlijk leiderschap te verbeteren, waardoor men bewuste keuzes maakt en zo meer succes en geluk ervaart.

Ik geef het stokje graag over aan Natasja, Wendy en Viona om de trainingen en opleidingen naar de volgende groeifase te begeleiden.

Verander de koers in je werk & leven in drie stappen