Columbus training nu ook in de Randstad!

Vanaf oktober 2024 bieden we de Columbus training ook
op Vrijhaven Zwier in Vinkeveen aan.
Voor meer informatie over de locatie:

Skip to main content

Teamcoaching: Een nieuw tijdperk in leiderschapstraining met MEO 2

teamcoaching opleiding
teamcoaching & ontwikkeling opleiding

Een gerichte opleiding in Teamcoaching & Ontwikkeling wordt steeds belangrijker voor leiders. In een competitieve arbeidsmarkt staan managers in alle branches voor uiteenlopende uitdagingen wat talent betreft. Van medewerkersretentie tot het motiveren en coachen van teams of teamleden helpen navigeren door hun unieke pad van professionele ontwikkeling.

Ondanks veel managers niet over de vaardigheden beschikken om hun taken effectief uit te voeren, verwacht hun leidinggevende wel verbetering. Dit komt voor wanneer jonge managers in het diepe worden gegooid zonder de nodige training, maar ook bij ervaren leiders.

De rol van een manager is dynamisch, wat betekent dat leiders zich moeten blijven ontwikkelen om anderen te helpen groeien.

De uitdagingen van leidinggevenden zijn veranderd

Viona Terleth, expert in teamcoaching en bruggenbouwer tussen generaties, schetst de kern van de uitdagingen waar leiders mee kampen:

“Veel leidinggevenden worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun eigen taken en het coachen van hun team. Ze voelen zich overweldigd door de prestatiedruk. Dat komt veelal door een gebrek aan de juiste tools om hun team effectief te ondersteunen in hun ontwikkeling.”

Deze uitdagingen worden groter door een snel veranderende werkomgeving, waarbij nieuwe technologieën en werkwijzen continu aanpassing vereisen.

Managers moeten constant hun vaardigheden evalueren en bijschaven. Tegelijkertijd wordt er verwacht dat ze hun teams motiveren en te begeleiden.

De opleiding Teamcoaching & Ontwikkeling MEO 2 is ontworpen om leidinggevenden te veranderen in krachtige teamcoaches. Leiders leren hoe ze zichzelf klaarstomen om huidige en toekomstige uitdagingen te overwinnen.

Voor wie is de opleiding teamcoaching & ontwikkeling?

De opleiding Teamcoaching & Ontwikkeling MEO 2 is ontwikkeld om leidinggevenden de essentiële vaardigheden en inzichten te bieden. Tijdens de Teamcoaching opleiding leer je de vaardigheden die nodig zijn om een high-performance team te coachen.

De Teamcoaching & Ontwikkeling opleiding wordt aangeboden door Corinor People & Tribe. De training is voor leiders die hun aanpak willen verfijnen en hun team naar nieuwe hoogtes willen begeleiden.

Kom op 26 juni naar de informatieavond om op 2 oktober te starten. Deze opleiding biedt een uitgebreid curriculum gericht op praktische coaching-technieken, teamdynamiek en de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden.

MEO 2 is perfect voor jou als je weet dat je meer uit je team kunt halen, maar nog niet weet hoe. Wil jij je team motiveren, inspireren en helpen ontwikkelen door effectieve coaching en leiderschapstechnieken? Meld je vandaag nog aan!

“Het is cruciaal voor leidinggevenden om te begrijpen hoe ze de unieke talenten en motivaties van elk teamlid kunnen ontdekken en inzetten. MEO 2 biedt de kennis en tools om dit te bereiken, waardoor je niet alleen je team, maar ook jezelf transformeert.”
Viona Terleth

Viona Terleth

Generatie en Leiderschap Expert

Een nieuwe visie op leidinggeven: Teamcoaching opleiding  

Viona Terleth beschikt over meer dan 20 jaar ervaring waarin ze diepgaande kennis van teamcoaching heeft verworven. Haar unieke inzichten in generatiediversiteit binnen teams en deelde zij recent in een inspirerende Ted Talk over generatieverschillen.

Door haar ervaringen en inzichten in de opleiding te integreren, biedt Viona leidinggevenden de mogelijkheid om effectieve teamcoaches te worden.

Leer hoe je een omgeving creëert waarin elk teamlid zich fijn voelt

Niet alleen managers, maar de gehele organisatie heeft baat bij de kennis en inzichten die managers tijdens de opleiding verwerven.

“Door te investeren in onze vaardigheden als leiders, investeren we in de toekomst van ons team en onze organisatie. MEO 2 is geen cursus; het is een opleiding die leiders klaarstoomt voor de uitdagingen en kansen van morgen.” 

Met een combinatie van theorie en praktijkoefeningen, biedt MEO 2 leidinggevenden handvatten die nodig zijn om teams te coachen. Deelnemers verlaten de opleiding met een dieper begrip van:

  1. hoe effectieve relaties binnen een team op te bouwen en onderhouden.
  2. hoe ze een inspirerende en leidende visie kunnen creëren.
  3. hoe ze hun team kunnen begeleiden naar gezamenlijke doelen.

Tijdens en na de opleiding wordt je omringd door een community van gelijkgestemde leiders die zich inzetten voor continue verbetering.

Ga de uitdaging aan om jouw team naar nieuwe hoogtes te lanceren

Werk aan je leiderschapskwaliteiten met Team Ontwikkeling & Coaching MEO 2

Zet de eerste stap en meld je hier aan voor de informatieavond .

Je bent welkom bij Corinor People & Tribe

Verbind met ons via: LinkedIn en Instagram